Nieuws

Gemeente Haarlemmermeer en Ymere trekken banden aan 23 april 2018

Gemeente Haarlemmermeer en Ymere trekken banden aan

Begin april troffen twee delegaties van in totaal 40 man van de gemeente Haarlemmermeer en Ymere elkaar in buurtcentrum ’t Kattegat in Hoofddorp. De opzet van de bijeenkomst is elkaar beter te leren kennen en de toekomstige samenwerking te verbeteren.

Van der Pekbuurt in de prijzen 07 december 2017

Van der Pekbuurt in de prijzen

Ymere heeft als opdrachtgever de Geurt Brinkgreve Bokaal gewonnen voor de meest geslaagde herontwikkeling in Amsterdam. De juryprijs werd uitgereikt tijdens het jaarlijks prijzenfestival van de gemeente Amsterdam voor (nieuw-)bouw in Amsterdam.

Start bouw Grote Belt 01 december 2017

Start bouw Grote Belt

De 160 sociale huurwoningen worden gerenoveerd en opgeknapt in bewoonde staat. Wat zullen de bewoners blij zijn als ze geen last meer hebben van de drie speerpunten van het project: Namelijk, kou, tocht en vocht.

Teamuitje in Rotterdam 15 september 2017

Teamuitje in Rotterdam

Meer dan 70% van de bewoners van de metselwerkblokken in Reimerswaal hebben ingestemd met de aanpak, een goede reden om dit met team Reimerswaal te vieren. De teamleden van Dura Vermeer hebben als echte Rotterdammers, het Amsterdamse team Ymere meegenomen op een fietstour in Rotterdam.

Recordscore behaald bewonerstevredenheid Lopikhof 01 september 2017

Recordscore behaald bewonerstevredenheid Lopikhof

Door duidelijke communicatie en een flexibele en meegaande houding hebben we een record MoM score van 60 behaald voor woningverbetering!

Opleverfeest Lopikhof met buurtbarbecue 21 juli 2017

Opleverfeest Lopikhof met buurtbarbecue

Alle 111 woningen van het Lopikhof zijn gerenoveerd en getransformeerd naar zelfstandige sociale huurwoningen. In negen maanden is met alle betrokken partijen hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. We vierden het geslaagde resultaat samen met de bewoners.

Van der Pekbuurt viert feest 22 juni 2017

Van der Pekbuurt viert feest

De allerlaatste woning van 190 sociale huurwoningen van de Van der Pekbuurt in Amsterdam is opgeleverd. Samen met alle betrokken partijen hebben Dura Vermeer en woningcorporatie Ymere hier hard aan gewerkt. Dinsdag 20 juni is dit mooie resultaat samen met de bewoners gevierd.

Start bouw De Spreeuwen in Amsterdam Houthaven 25 april 2017

Start bouw De Spreeuwen in Amsterdam Houthaven

Op woensdag 12 april vierde Dura Vermeer Bouw Midden West de start bouw van nieuwbouwproject De Spreeuwen in Amsterdam Houthaven. Het heugelijke feit werd gevierd met woningcorporatie en co-maker Ymere, Gemeente Amsterdam, architecten en adviseurs.

Klantgericht renoveren: zo doen we dat bij Dura Vermeer 29 maart 2017

Klantgericht renoveren: zo doen we dat bij Dura Vermeer

Op onze bouwplaats is er veel aandacht voor klantgericht renoveren. Zo werken wij met 10 tegeltjeswijsheden over hoe wij o.a. bewoners blij kunnen maken. Wat was deze maand het mooiste wow-moment?

Klussen met bewoners aan de Mauritskade 26 maart 2017

Klussen met bewoners aan de Mauritskade

Jongeren en statushouders nemen hun intrek in De Maurits. Een kantoorpand dat we hebben getransformeerd naar woningen, midden in Amsterdam. Dura Vermeer is samen met de nieuwe bewoners gaan klussen in de Maurits.

Met Andre en Fatma de wijk in 17 maart 2017

Met Andre en Fatma de wijk in

Afgelopen weken zijn Dura Vermeer uitvoerder André en Ymere woonbegeleider Fatma met hun collega’s de wijk Reimerswaal in geweest om bewoners uitleg te geven over de renovatie plannen in de wijk. Ze hebben ruim 130 bewoners thuis bezocht.

Contact

Dura Vermeer Groep NV
Rotterdam Airportplein 21
3045 AP Rotterdam
Postbus 11267
3004 EG Rotterdam

Vragen over ketensamenwerking met Dura Vermeer? Bel of mail:

Vragen? Bel of mail:

Henk Minnaard
h.minnaard@duravermeer.nl
06 53 59 98 91

We hebben uw formulier ontvangen!